Installatie

De naam zegt het al: een installatie. Bijvoorbeeld een muziek- of lichtinstallatie. Of een Narrowcasting installatie. Wij maken het.

Het ontwerp, de apparatuur en een vakkundige installatie en montage op locatie. Maar we doen meer. We brengen uw installatie (site) in kaart middels werktekeningen, blokschema en foto’s. Hiermee zorgen we ervoor dat we u altijd snel kunnen helpen als er gebruikersvragen zijn. En gaat er onverhoopt apparatuur defect, dan kunnen we u razendsnel helpen en zorgen dat alles weer werkt!

.

Waarom een installatie bij Klundert?

Simpel. We denken mee met de eindgebruiker. Die moet de installatie namelijk kunnen bedienen. Het moet praktisch zijn. We denken graag mee wat u nodig heeft en hoe we dit het beste kunnen installeren.

En we houden het eenvoudig. Onze slimme, innovatieve installaties zijn makkelijk te bedienen en duurzaam.

Al sinds 1986 staat we voor kwaliteit en service. Onze klanten komen graag bij ons terug. Elke installatie die we maken is voor ons een visitekaartje. We zijn van oudsher dan ook echt een Brabants servicebedrijf. Dit betekent dat we ten alle tijden klaarstaan voor vragen en support.

En na een oplevering staan we nog steeds voor u klaar voor vragen en support. Indien gewenst ondersteund met een S.L.A. (Service Level Agreement) overeenkomst. Zo bent u 100% zeker van support, mocht er onverhoopt iets gebeuren.

“Alles wordt professioneel geïnstalleerd en volgens planning opgeleverd. Een fijne, professionele samenwerking!”

Anouk Horrevorts, Roozen van Hoppen (project: Ons Koningsoord)

Toch niet te duur?

“Veel service? Dat klinkt duur.” We horen het u denken! Maar het tegendeel is waar. In de aanschaf is onze apparatuur misschien wat duurder. Dit komt omdat we uitsluitend met professionele A-merken werken. Wij gaan voor kwaliteit. Maar daar zetten we ook iets tegenover: onze installaties gaan lang mee.

En we weten dit, want we doen regelmatig onderhoud aan installaties die meer dan 15 jaar geleden al geïnstalleerd hebben.

En misschien nog wel belangrijker: onze apparatuur is makkelijk te bedienen. Daardoor heeft u minder storingen en frustratie. De installatie moet het gewoon doen. Vaak komen we installaties tegen met ontelbaar veel knopjes, schuiven en kabels. Die installaties zijn te ingewikkeld, u komt er niet goed uit. Wij doen dat anders.

Hoe? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst!

Bekijk onze cases

Onderstaand delen we graag een aantal installatie projecten die we recent opgeleverd hebben.
Projecten waar we trots op zijn!