Over ons

Klundert AV is specialist op het gebied van professionele audiovisuele techniek. Wij verkopen, installeren en verhuren licht,- beeld en geluidsapparatuur.

Het bedrijf is gevestigd in Oisterwijk, Noord Brabant. Ons bedrijf kenmerkt zich door een familiair, Brabants vriendelijke karakter. We werken hard, doen wat we beloven en we gaan voor de hoogste service aan onze klanten. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

We installeren en verhuren audiovisuele apparatuur aan eindgebruikers (zakelijk en particulier). Het verkopen van losse audiovisuele apparatuur doen we enkel aan professionele eindgebruikers (B2B). Denk hierbij aan licht- en geluidsbedrijven, technici en installatie bedrijven. We zijn leverancier en distributeur van vele A-merken.

Geschiedenis

Ons bedrijf is in 1986 opgericht door Toine en Carien van de Klundert. Daar komt de naam van ons bedrijf vandaan. Onze oorsprong ligt in de muziekinstrumenten. Vanuit vroeger kennen veel mensen ons van de muziekwinkel ‘Van de Klundert’. Ons bedrijf is vervolgens verder gegroeid tot een specialist in professionele (pop) muziekinstrumenten en audiovisuele apparatuur.

Omdat de audiovisuele afdeling een flinke groei doormaakte, is het bedrijf gesplitst in twee bedrijven, Klundert Music (muziekinstrumenten) en Klundert AV (audiovisuele apparatuur). Er is nog steeds een sterke synergie met de muziekinstrumenten en deze mix van muziek en techniek is uniek in de markt.

Op 1 januari 2013 is het bedrijf overgenomen door Dennis van der Vleuten, de huidige eigenaar. Jarenlang heeft Dennis samen met Toine en Carien het bedrijf geleid. Dennis is in 1996 in het bedrijf begonnen als stagiaire.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Onze opdrachtgevers zijn heel divers. Dit hangt af van het type dienstverlening.

Met onze advies- en installatieafdeling leveren we bijv. aan theaters, bibliotheken, buurtcentra, scholen, attractieparken en evenementencomplexen.

En voor verhuur projecten zijn onze opdrachtgevers vaak producerende of organiserende partijen zoals theatergezelschappen, koren, evenementenbureaus, uitvaartverzorgers, festivalorganisatie en productiebedrijven. Van hen nemen wij doorgaans de totale zorg voor techniek uit handen.

Op onze verkoopafdeling leveren we enkel aan de professionele eindgebruikers (B2B). Denk hierbij aan licht- en geluidsbedrijven, technici en installatiebedrijven. We zijn leverancier en distributeur van vele A-merken. Hiervoor hebben we ook een online shop waar we ons assortiment aanbieden.