Losse verhuur

We hebben een groot assortiment aan audiovisuele apparatuur en deze is ook los in te huren. Dit heet dry-hire. Voor als u bijv. apparatuur nodig heeft bij een muziekevenement of feestavond. Maar ook aan onze collega bedrijven die apparatuur tekort komen kunnen bij ons inhuren.

Alle apparatuur wordt getest en gecontroleerd voordat u het ophaalt. Alles zit netjes verpakt in flightcases of meatracks. We zorgen dat de apparatuur in topconditie is!
Uiteraard geven wij ook graag uitleg over de bediening van de apparatuur. Het ophalen en/of retour brengen gaat in overleg.

Let wel: wanneer u van plan bent om losse apparaten bij ons te huren, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de bediening van de apparatuur.

Wat kost het inhuren van apparatuur?

De kosten om in te huren hangt af van wat voor apparatuur u precies nodig heeft. En hoelang u de apparatuur nodig heeft.

Ook vragen we waar u de apparatuur voor nodig heeft. We zijn namelijk erg zuinig op onze apparatuur. Aanvragen voor bijv. (zomer)festivals, DJ of buiten evenementen nemen we niet altijd aan. Laat ons even weten wat u nodig heeft en we reageren direct met een prijsopgave (meestal al binnen een uur).

Voor meerdere aaneengesloten inhuurdagen hanteren we een aantrekkelijke verhuurstaffel. En huurt u vaker bij ons in? Dan zorgen we voor een scherpe korting op ons assortiment.

“Supersnel een overzichtelijke, gespecificeerde offerte in mijn mailbox. Fijne service!”

Mike van Rijsewijk – Summit AV

Kan ik ook voor langere tijd inhuren?

Dit kan. Bij ons is lange termijn verhuur mogelijk. Voor een lange verhuurtermijn hanteren we speciale, scherpe tarieven. Afhankelijk van het gebruik en periode.

Tijdens de inhuurperiode kunt u ook rekenen op onze support. Neem gerust contact met ons op!