Muzikale evenementen

Muziek en techniek. Het DNA van ons bedrijf. Ons doel is om elk evenement zo indrukwekkend mogelijk te laten klinken en te voorzien van sfeervolle verlichting. We geven het publiek en artiest de beste licht- en geluidservaring. En dat is niet alles: onze video, projectie, LED en special effecten zorgen voor een extra dimensie.

Ons bedrijf heeft een geschiedenis met muziek. Onze technici begrijpen muzikanten en spreken dezelfde taal. We zijn sterk in het versterken en belichten van professionele orkesten, harmonieorkesten en (grote) live bands.

Ook zien we dat de regelgeving en veiligheidseisen steeds verder toenemen. Zo kunnen we u bijv. helpen met het maken van schaaltekeningen, waardoor uw vergunningstraject soepel verloopt. We zijn u graag van dienst!

Geluidsversterking

Een orkest dat in een concertzaal speelt, heeft natuurlijk geen versterking nodig. Maar als ze buiten of in grotere zalen spelen, wordt versterking noodzakelijk. Pop-, jazz- of wereldmuziekorkesten spelen bijna altijd versterkt en in sommige gevallen is dan ook een goed monitorsysteem nodig.

Bij Klundert AV zijn we gespecialiseerd in orkestversterking. We hebben gemotiveerde en getrainde technici die ervaring hebben met alle uitdagingen die erbij komen kijken. Onze geluidsapparatuur, microfoons, luidsprekers, mengtafels en monitoringsystemen zijn allemaal afgestemd op dit doel.

Ons bedrijf heeft sinds 1986 de kennis en ervaring in muziekversterking en dit is ook wat ons onderscheidt. Orkesten versterken is waar we goed in zijn en we hebben daar een enorme ervaring in opgebouwd.
Er wordt niet alleen voor de juiste apparatuur gezorgd, maar we hebben geleerd om dezelfde taal te spreken als de muzikanten.  Naast muziekorkesten werken we bijv. ook met (big)bands, harmonieorkesten, koren, vocalisten in zowel klassiek als jazz en moderne muziekensembles.

We kijken ernaar uit om ook met u samen te werken!

“Fantastisch geluid en sfeervolle verlichting tijdens ons 5 mei Bevrijdingsconcert”

Frank van der Schoot – Voorzitter Oranje Comité Tilburg

Sfeer- en showverlichting

Verlichting bij een muziekevenement is een vak apart. Geen optreden, voorstelling of presentatie is compleet zonder sfeervolle verlichting. Ons grote assortiment lichtarmaturen zorgen voor de mooie plaatjes, vol kleur en diepte. En onze special effects zorgen voor een extra dimensie die een speciale en onvergetelijke beleving geeft.

We denken ook graag mee met u over de invulling van de verlichting bij een muziek programma. Onze lichtontwerpers zijn creatief en hebben jarenlange ervaring. Deze kennis delen we graag met u om een prachtig lichtplan te realiseren.

Om de verlichting te visualiseren gebruiken we o.a. 3D rendering software (WYSIWYG). Zo kunnen we exact laten zien hoe de show eruit komt te zien. Zo gaan volledig voorbereid naar uw evenement, zodat we op locatie ons kunnen focussen op de details en een rustige, fijne werksfeer.

Bekijk onze cases

Onderstaand delen we graag een aantal mooie muziekevenementen waar we de audiovisuele techniek voor hebben mogen verzorgen. Projecten waar we trots op zijn!