Theatertechniek

Het theater. Daar voelen we ons thuis. Of we nu een professionele theatertour of amateur voorstelling verzorgen: onze technici gaan voor een audiovisuele beleving voor zowel de artiest als het publiek.

Onze expertise wordt vaak pas ingezet als een voorstelling uitgebreid licht-, video- of geluidstechniek nodig heeft. Een theater heeft namelijk zelf vaak al een goede basisvoorziening. Maar als een productie meer techniek vereist: dan komen we helpen. Denk hierbij bijv. aan geluids- en zendertechniek voor een musical, (grote) video projectie op een horizondoek of bewegend licht met speciale effecten.

Ons bedrijf heeft een geschiedenis met muziek, kunst en theater. Onze passie en betrokkenheid bij voor kunst en cultuur is groot. Met onze techniek leveren we een bijdrage aan het vermaak én de verbinding die theater maakt.

Zendertechniek

Een specialisatie bij Klundert AV is het verzorgen van de zendertechniek voor grote theater- en musicalvoorstellingen. We hebben een ruim assortiment aan draadloze zendersystemen en microfoons. En we zijn sterk in het programmeren van digitale mengtafels om een musical te voorzien van het mooiste geluid. Want geluid uitversterken is één, maar een goede spraakverstaanbaarheid, daar zit de kneep.

Ons assortiment aan apparatuur is afgestemd om complexe geluidstechniek te verzorgen. Door onze kennis, ervaring en routine zijn we snel met op- en afbouw en programmeren van apparatuur. Dat geeft rust in het theater en geeft ruimte voor detail. Geen zorgen over het tijdig aan- en uitzetten van microfoons. Of het instarten van geluidseffecten of changementen. Onze betrokken, gemotiveerde technici ontzorgen u met de techniek!

 

“Al jarenlang onze vaste partner in geluidstechniek voor al onze theaterproducties”

Toine van de Wiel – Producent De Notenkrakers, DJEMM

Theaterverlichting. Wij zorgen voor de magie.

De magie van het theater. Onze creatieve technici zijn bedreven in het creëren van de juiste sfeer, bij elke scène of dans.

We hebben een ruim assortiment aan armaturen, show- en effectverlichting, waarmee we de mooiste sfeervolle plaatjes kunnen maken. Door de jarenlange ervaring zijn we snel met programmeren op onze stuurtafels en hebben daardoor tijd en ruimte voor creativiteit en details.

We hebben inmiddels het vertrouwen gewonnen van vele, fijne opdrachtgevers, theatermakers, regisseurs en acteurs. Samen tillen we de voorstelling naar het hoogste niveau.