Advies & Installatie

U bent op zoek naar een nieuwe audiovisuele installatie. Bijv. een muziekinstallatie. Of techniek voor in uw theater. Wij zijn er om u te helpen.

We zijn een merkonafhankelijk bedrijf en we zoeken voor elke situatie de beste oplossing met de juiste apparatuur. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren.

Een installatie is maatwerk. We volgen hiervoor een eenvoudig stappenplan.

Hoe werkt het stappenplan?

We zijn van korte lijnen en houden het graag eenvoudig. Maar, we willen wel een oplossing bieden die goed doordacht is. Tenslotte moet de installatie jarenlang zorgeloos werken. En daarom hebben we een kort stappenplan waar we samen doorheen lopen. Zo gedaan!

Stap 1 – oriëntatie
We komen langs op locatie en bespreken in detail wat de wensen zijn. Hierbij proberen we zo duidelijk mogelijk te inventariseren wat de installatie moet kunnen en wie de apparatuur gaat gebruiken. Ook helpen we u om ‘out of the box’ te denken. We denken met u mee en brengen alle wensen goed in kaart.

Stap 2 – prijsopgave
We gaan voor u aan de slag met de offerte. Daarin beschrijven we ons voorstel en lichten we toe hoe uw nieuwe installatie er uit komt te zien, welke functionaliteiten er zullen komen en hoe de installatie bediend kan worden. U hoeft niet lang te wachten op een offerte, we zorgen dat u snel een prijsindicatie heeft.

Stap 3 – voorbereiding
Na uw akkoord op ons voorstel bestellen we de apparatuur en plannen we uw project in onze agenda’s. Hierbij is soms afstemming nodig met bijvoorbeeld een E-installateur. In deze fase worden ook de benodigde tekeningen en blokschema’s gemaakt. Die zijn later ook handig mocht er bijv. vragen, wijzigingen of onderhoud plaatsvinden. Goede documentatie van uw project is voor ons een voorwaarde.

Stap 4 – uitvoering
Normaal gezien werken we op aaneengesloten dagen aan een installatieproject. Afhankelijk van de grootte van het project komen we met één of meerdere collega’s. Meestal lukt het om een project binnen een week te realiseren. We houden van korte lijntjes en duidelijke communicatie. Als er dingen onverhoopt anders verlopen dan gepland dan geven we dat altijd direct aan. En we zijn flexibel als er onvoorziene omstandigheden zijn.

Stap 5 – oplevering
We controleren na de oplevering van de installatie of alles goed werkt en voldoet aan wat we zijn overeengekomen. En we geven natuurlijk een instructie hoe het werkt. In de praktijk zien we dat een uitleg bijna overbodig is, want we maken enkel installaties die eenvoudig zijn om te bedienen.

Waarom Klundert AV?

We zijn betrokken. We denken graag mee wat u nodig hebt en hoe we dit het beste kunnen installeren. En we houden het eenvoudig. Onze slimme, innovatieve installaties zijn namelijk makkelijk te bedienen en duurzaam.

We bestaan al sinds 1986 en staan voor kwaliteit. We zijn van oudsher een echt Brabants servicebedrijf. Onze klanten komen graag bij ons terug. Elke installatie die we maken is voor ons een visitekaartje.

En na een oplevering staan we nog steeds voor u klaar voor vragen en support. Indien gewenst ondersteund met een S.L.A. (Service Level Agreement) overeenkomst. Zo bent u 100% zeker van support, mocht er onverhoopt iets gebeuren.