Cinecitta Tilburg

Deze prachtige bioscoop in Tilburg zit boordevol met audiovisuele techniek. En we zijn trots op onze samenwerking.

Van geluidstechniek in de bioscoop zalen tot een levensgroot LED scherm in het Atrium. En een slim Digital Signage systeem voor de filmtrailers en beeldreclame.

Geluidstechniek bioscoopzalen

In de vijf bioscoopzalen hebben we een professioneel JBL Cinema speakersysteem geïnstalleerd voor zowel 5.1 en 7.1 audio weergave. Dit meer-weg speakersysteem zorgt voor een zeer indrukwekkend en gebalanceerd geluidsbeeld.

Zorgvuldig ingeregeld en via SMAART meetsoftware perfect afgesteld waardoor het Dolby gecertificeerd is. Klinkt als Klundert!

Ruimte X

Deze multifunctionele zaal is voorzien van licht-, beeld- en geluidstechniek voor allerlei toepassingen.

Met de geleverde media server kunnen er zelfs films gedraaid worden, via NeoDCP Player software. Of je sluit eenvoudig een laptop aan op de aanwezige HDMI aansluitpunten. Alle techniek is zeer eenvoudig te bedienen via een op maat gemaakt touchscreen.
Een Dolby 5.1 Fohhn speakersysteem zorgt voor een krachtig geluid bij films en presentaties.

Atrium

In het Atrium hangt een indrukwekkend 137 inch LED scherm. Alle LED schermen bij Cinecitta worden centraal aangestuurd middels een Digital Signage systeem van Spinetix. Het beheer van content voor op alle schermen is hiermee eenvoudig vanuit een laptop te organiseren.

Op de LED schermen, incl. het grote scherm, kan middels HDMI inprikpunten een laptop aangesloten worden voor bijv. presentaties. De besturing is zeer eenvoudig vanwege een, op maat gemaakt, touchscreen (AMX).

Met slim weggewerkte speakersystemen van Yamaha is in het gehele Atrium achtergrond muziek af te spelen. Maar het systeem is krachtig genoeg voor microfoonversterking en ondersteuning bij muzikale evenementen.

Achtergrond muziek

In de Ristobar hebben we een Yamaha muziekinstallatie geïnstalleerd. Via het centrale touchscreen systeem (in het Atrium) is er middels een digitaal audio netwerk verbinding gemaakt met de Ristobar. De geluidsversterker stuurt vervolgens alle 12 luidsprekers aan.

Door een slimme plaatsing en afstelling van de speakers is er overal een rustige, mooie dekking van het geluid. De speakers hoef je niet luid te zetten om overal een aangenaam achtergrond geluid te krijgen.

De draadloze microfoons in het Atrium kunnen eenvoudig door gekoppeld worden naar de Ristobar bij bijv. een presentatie.