Livestream

Door onze jarenlange ervaring in camera-, projectie- en visuele techniek kunnen we u goed ondersteunen bij live stream projecten.

We hebben een uitgebreid assortiment aan camera’s, video mixers en livestream apparatuur. Via ons eigen streaming platform zorgen we dat uw publiek probleemloos kan meekijken. Een videostream kunnen we op onze eigen website aanbieden, maar de videostream is ook te integreren / embedden in uw eigen website of social media kanalen.

Voorbeelden van livestream projecten zijn bijv.:

  • webinars
  • conferenties / vergaderingen
  • locatie uitvaarten
  • musical- en theater uitvoeringen
  • raadsvergaderingen

Wat kost een livestream?

Dit hangt af van een aantal factoren. Bijv. het aantal camera’s, geluidstechniek en hoeveelheid kijkers. Een enkele camera beeld is natuurlijk goedkoper dan met meerdere camera’s. Maar een enkele camera is ook wat saai om naar te kijken. Met meerdere camera’s maak je een livestream dynamisch en blijf je als kijker geboeid en dus langer kijken.

Ook bieden we een eigen webinar platform aan. Via ons webinar dashboard kunnen we uw webinar professioneel voorzien van o.a. chatfuncties, poll tool (stemmen op bijv. een stelling) en breakout rooms.

De kosten van een livestream zijn dus afhankelijk van meerdere factoren. We maken daarom graag een prijsopgave op maat. En dat doen we supersnel. We reageren direct op uw aanvraag (vaak al binnen een uur) waardoor u snel een budgetindicatie heeft.

“Onze raadsvergaderingen worden professioneel in beeld gebracht. Met goed geluid. Een echte meerwaarde voor ons als gemeente”

Bob Klaassen – Gemeente Oisterwijk

Hybride. Combineer je event met een livestream!

Als u toch al een evenement of productie organiseert, dan is het nog maar een kleine stap om het evenement ook live uit te zenden via een live stream.

Er is vaak al techniek aanwezig waarop we onze video apparatuur kunnen aansluiten.

U heeft ook direct een video opname van het evenement. Die kan dan later altijd nog eens teruggekeken worden. Bovendien is het leuke content voor al uw sociale media kanalen.

Bekijk onze cases

Onderstaand delen we graag een aantal live-stream video projecten die we recent gerealiseerd hebben.
Projecten waar we trots op zijn!