Zakelijke evenementen

Geen zorgen over techniek. Want onze technici zijn sterk in het professioneel begeleiden van uw evenement. Op het juiste moment de microfoons aan, op tijd met alle video presentaties en mooie, functionele verlichting. Zomaar een paar zaken waar we goed in zijn. Want als evenementen organisatie wil je geen zorgen hebben over de techniek. Die moet er gewoon zijn.

We maken enkel gebruik van professionele licht, beeld en geluidsapparatuur. We zorgen voor een optimale spraakverstaanbaarheid. En prachtige beeld. Door onze ervaring en flexibiliteit kunnen we snel schakelen als op het laatste moment nog iets wijzigt. Bijv. een laatste presentatie of gastspreker. Geen probleem.

Organiseert u een groter event? We kunnen u helpen met bijv. schaaltekeningen van de locatie voor een soepel vergunningstraject.

Onze werkwijze

Bij Klundert AV is de event techniek in goede handen. Een team van gemotiveerde technici staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat de techniek bijdraagt aan de beleving van uw evenement.

Hoe gaan we te werk? We plannen samen een locatie bezoek en bespreken alle wensen. Daarna gaan we aan de slag! In een overzichtelijk gespecificeerde offerte bieden we onze apparatuur en diensten aan. En indien nodig verzorgen een 3D visualisatie. Samen nemen we nauwkeurig uw draaiboek en programma door. En we zorgen voor een vast aanspreekpunt tijdens het evenement, voor een efficiënte communicatie.

We gaan uw verwachtingen overtreffen!

“Geen zorgen meer over techniek. Altijd een zeer fijne samenwerking!”

BOM – Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Onze diensten

Rigging: Veilig werken is een absolute voorwaarde. En dat geldt zeker voor rigging. Hier hang je namelijk (letterlijk) alles aan op. Wij hebben de benodigde certificaten, knowhow en ervaring!

Video: Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Beeld (bijv. presentatie, video of animatie) kan je evenement op een krachtige wijze ondersteunen. Van welkomstboodschap tot kick-off en van productintroductie tot sfeerbeleving.

Licht: Verlichting is een belangrijke factor en zorgt voor de juiste sfeer en beleving. Zonder het juiste licht is een evenement niet compleet. De podium verlichting, showverlichting of het sfeerlicht in de ruimte. Ze dragen allemaal bij aan de ervaring van de bezoeker.

Geluid: Geluid is, net als video en verlichting een belangrijk onderdeel van elk event. Het is belangrijk dat het geluid helder, zuiver en optimaal is. En we zorgen voor de optimale spraakverstaanbaarheid.

Bekijk onze cases

Onderstaand een aantal evenementen waar we de audiovisuele techniek hebben verzorgd. Projecten waar we trots op zijn!