Congres Jongeren & Mentale Gezondheid 

Al jaren zijn wij als technisch leverancier te vinden in de Maassilo Rotterdam. In november organiseerden ‘Frits & Gijs’ in samenwerking met het platform FACT Jeugd, JIM, Uitgeverij Boom en vele andere partners het Congres & Kennisfestival “Jongeren & Mentale Gezondheid”.

Plenair programma en diverse subsessies

Naast het hoofdprogramma stonden er dit jaar ook boeiende subsessies op het programma. Naast het leveren van de apparatuur hebben wij gezorgd voor de technisch uitvoering op diverse vlakken. Denk hierbij o.a. aan het geluid, de visuals en het licht. Hierdoor kan de opdrachtgever zich volledig focussen op de inhoud. Door de optimale afstemming tussen de techniek en inhoud, was het voor alle deelnemers een ontspannen en leerzame ervaring.

“De samenwerking met technici van Klundert AV biedt een gevoel van organisatorische stabiliteit en gemoedrust”

Frits Bovenberg – Associate Program Director

Visueel meedenken

Gedurende het congres hebben wij veel aandacht besteed aan de leesbaarheid van de presentaties. Met het strategisch plaatsen van diverse schermen zorgden we ervoor dat ook de deelnemers die meer achterin de zaal zaten het congres op een optimale wijze konden volgen. Naast de presentaties hebben wij ook de sprekers zelf in beeld gebracht. Hierdoor was er niet alleen een visuele ondersteuning van de inhoud, maar waren ook de emotionele nuances van de verhalen zichtbaar, waardoor de impact op het publiek nog krachtiger werd.