Contact

Ons team ademt het karakter van Brabant; we zijn familiair, hartelijk en gedreven. Bij ons staat één ding centraal: onze klanten. We streven naar betrouwbaarheid, klantgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit. Wat de omvang van je project ook is, wij zetten ons in voor het beste resultaat.

Bij Klundert AV draait elke dag om unieke uitdagingen en oplossingen. We zijn er trots op om jou te helpen je boodschap over te brengen met kennis, kwaliteit en de juiste technische ondersteuning.

Laat van je horen, we kijken ernaar uit om je te helpen!  Ons Bedrijf

  Klundert AV
  Veldweg 12
  5061 KJ Oisterwijk

  KvK: 72023767
  IBAN: NL80 RABO 0138945004
  BTW: NL858950273B01

  Wij helpen je graag

  ONS TEAM IS ONS BEDRIJF

  Samen zijn we het Klundert Team. Ons team heeft een familiair, Brabants karakter en dat stralen we uit. We werken hard, doen wat we beloven en we gaan voor de hoogste service aan onze klanten. Expertise, creativiteit, enthousiasme, doorzettingsvermogen, heldere communicatie en vertrouwen. Ongeacht de grootte van het project of event; we zetten graag onze kennis in voor het beste resultaat.

  EEN FIJNE WERKSFEER

  De combinatie van techniek en creativiteit dat werkt het beste met een positieve werksfeer. Een werksfeer met ruimte voor persoonlijke inbreng, enthousiasme en vriendelijkheid.

  Jeroen Over

  Dennis van der Vleuten

  Will Taubert

  Max van Berkel

  Freek van Baaren

  Bjorn Couwenberg

  Jeroen Over

  Dennis van der Vleuten

  Will Taubert

  Max van Berkel

  Freek van Baaren

  Bjorn Couwenberg