Winkel installatie Suitsupply

Suitsupply heeft wereldwijd een groot aantal winkels en streeft ernaar om een optimale winkelervaring te bieden. Om dit te bereiken, zijn alle winkels uitgerust met een modern geluidssysteem dat niet alleen bijdraagt aan de sfeer, maar ook het winkelgedrag van klanten stimuleert door middel van zorgvuldig geselecteerde muziek.

Naast het verzorgen van de volledige technische installatie van nieuwe winkels, zijn we ook verantwoordelijk voor het updaten van bestaande winkels en het onderhouden van alle audio-technische installaties.

Elke winkel uniek

In elke Suitsupply-winkel, met zijn unieke vorm en karakter, creëren we een op maat gemaakte geluidsinstallatie die zorgvuldig is ontworpen voor een optimale geluidsbeleving in de ruimte. We selecteren moderne luidsprekers met een design dat naadloos aansluit op de esthetiek van de winkel.

Met onze slim geplaatste subwoofers (zowel in plafond als wand) zorgen we voor een extra dimensie in de geluidsbelevenis. En we ontwerpen in slimme, stereo geluidsweergave. Zodat je overal een unieke ervaring van de muziek hebt. Dát maakt het verschil!

Betrouwbaar en eenvoudig in gebruik

Betrouwbaarheid en een lange levensduur zijn van essentieel belang bij het selecteren van apparatuur in elke winkel. En het systeem moet eenvoudig zijn in bediening. De geluidskwaliteit en duurzaamheid vormt de basis van onze keuze voor hoogwaardige, professionele apparatuur.

Zo zijn onze systemen met slechts een enkele knop aan en uit te schakelen. Simpel. En de apparatuur is beveiligd tegen (over)spanning en schakelt automatisch af bij extreme omstandigheden. De apparatuur kan tegen flinke temperatuurvariaties. De bedrijfszekerheid van onze installaties is hoog.