Frank Sanders Akademie

De Frank Sanders Akademie is een begrip in de musicalwereld. We verzorgen hiervoor (in het DeLeMar theater) de zender- en geluidstechniek voor de eindvoorstellingen van deze professionele, voltijdse vakopleiding.

Klinkt als Klundert.

Geluidstechniek voor musicals

Geluidstechniek voor musicals is een bijzondere discipline. De zendermicrofoons moeten op het juiste moment aan. En weer uit.

En uitversterken van een theatervoorstelling is één, maar het goed verstaanbaar krijgen, dát is twee. Onze apparatuur is geselecteerd op een hoge geluidskwaliteit, voor een perfecte audio weergave.
We zijn snel in het slim programmeren van onze digitale mengtafels en we gebruiken innovatieve technieken om de spraakverstaanbaarheid optimaal te krijgen. Hiermee maken we het verschil.

Door onze jarenlange ervaring hebben we veel routine en expertise op het gebied van musical geluidsversterking.

Zendertechniek

We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan draadloze zender systemen. Ook in de meest lastige omstandigheden (zoals in de Randstad) krijgen we veel zenders tegelijk in de lucht. Al onze zendersystemen zijn digitaal en worden middels Dante (digitale netwerk audio) verbonden met onze mengtafels. Hierdoor vermijden we een extra conversieslag en dit komt de kwaliteit van het geluid ten goede.

We werken met professionele druppels en headset microfoons van Sennheiser en DPA.