Fontys Academy of the Arts

Voor Fontys Academy of the Arts Tilburg verzorgen we al meer dan 10 jaar de theatertechniek voor de eindvoorstellingen van de Musical en Muziektheater opleiding. Deze gerenommeerde opleidingen vereisen een hoge kwaliteit van geluidstechniek en belichting. Op verschillende en bijzondere locaties.

We zijn trots met onze jarenlange samenwerking en het vertrouwen van het artistieke team van Fontys. Samen hebben we prachtige, adembenemende voorstellingen gemaakt.

Meer dan enkel licht- en geluidstechniek

Uiteraard zorgen we voor de best mogelijke licht- en geluidstechniek. Maar we doen meer…

Voor veel studenten zijn de eindvoorstellingen een eerste kennismaking met professionele theatertechniek. Onze technici vertellen de studenten over onze werkwijze en leggen uit hoe onze theatertechniek werkt. Op deze manier leren we studenten om om te gaan met draadloze zenders, microfoons en de (on)mogelijkheden van licht- en geluidstechniek.

We zetten nét een stapje meer. Klinkt als Klundert.

In de praktijk

Een kijkje vanuit onze regiepositie. Vanuit hier mixen we het geluid (links) en sturen we de theaterverlichting aan (rechts). Op voorhand nemen we het script, zenderlijst en lichtplan goed door en komen we voorbereid het theater in.

Bij vele regisseurs, muzikaal leiders, vocal coaches, choreografen en productieleiders hebben we inmiddels het vertrouwen gewonnen. En elke productie proberen we de verwachtingen te overtreffen.