LocHal – Tilburg

Achter het station van Tilburg staat een imposant gebouw: de LocHal. Een plek waar leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren, innoveren, exposeren en presenteren samenkomen. Het gehele gebouw hebben we voorzien van audiovisuele techniek. LED schermen, geluidsapparatuur en sfeervolle theater verlichting. En een slim Narrowcasting systeem.

In de LocHal hebben we alle stijlkamers en openbare ruimtes voorzien van techniek. Ook is de LocHal voorzien van een uitgebreid Narrowcasting (Digital Signage) systeem van Spinetix. Op afstand kan hiermee alle content op alle schermen aangepast worden. Onze indrukwekkende schermen zorgen voor een extra beleving voor de bezoeker.

Uitganspunt bij alle technische oplossingen: het moet eenvoudig zijn om de apparatuur te bedienen.

Future Lab

In het Futurelab staat een enorme videowall met een resolutie van maar liefst 9.600 x 3.260 pixels. Deze videowall wordt aangestuurd door 15 onafhankelijke Spinetix HMP-300 players, volledig in sync. Ook kan er lokaal een video bron op aangesloten worden voor bijv. presentatie toepassingen. Uiteraard ondersteund met een luidsprekerysteem. Dit unieke scherm geeft ongekend creatieve mogelijkheden om dynamische content te laten zien.

Stemmingmakerij

De naam zegt het al een beetje. Een ruimte voor debat en presentatie. De ruimte is voorzien van een groot presentatiescherm, sfeerverlichting en geluidsapparatuur. Met slechts één druk op de knop start de installatie automatisch op. Standaard wordt het scherm aangestuurd middels het centrale Narrowcasting systeem. Lokaal kan er eenvoudig een laptop aangesloten worden. De akoestiek van deze ruimte geeft rust en het speakersysteem zorgt voor een indrukwekkend geluidsbeeld.

Gamelab

Dit was leuk om te realiseren, want gamen ís leuk! Supersnelle beeldmonitors en aansluitpunten. En slimme infra om de diverse game consoles aan te kunnen sluiten. En dat allemaal passend in een futuristisch interieur waar je de oudste én nieuwste games kunt spelen. En gamers ontmoeten. Ook in deze ruimte plaatste we een Digital Signage LED scherm met content over nieuwe games en informatie.

Gaat u eens met ons kijken in de LocHal?

Bent u benieuwd naar onze audiovisuele oplossingen die we hebben toegepast in dit mooie project? Neem dan contact met ons op en we nemen u graag eens mee om over dit project en onze passie te vertellen!