Elf-Elf Kruikenstad

Voor het carnavaleske evenement ‘Elf Elf’ verzorgen we al jarenlang de complete audiovisuele techniek. Een groot, muzikaal en gezellig feestevenement op de Heuvel in Tilburg.

Ook helpen we de stichting met het maken van schaaltekeningen en indeling van het evenemententerrein.

Sfeervolle verlichting en LED schermen

Met Elf-Elf is het belangrijk dat er een gezellige sfeer op het plein ontstaat. Onze show- en sfeerverlichting zorgt voor een gezellige beleving van dit muzikale evenement. En onze special effect (zoals rook en sparkulars) geven net even dat extra sfeertje!

Met onze LED schermen zorgen voor passende video content die aansluit op de verlichting en het muzikale programma. Door beperkingen in de breedte van het plein gebruiken we hier bijv. verticaal gepositioneerde LED torens wat zorgt voor een bijzonder visueel plaatje.

Geluidstechniek

Op Elf-Elf zorgen we ook voor het goed uitversterken van de blaasorkesten. Want geen carnaval zonder blaasmuziek! Met onze handige clip-on microfoons kunnen we snelle change-overs realiseren om snelheid te houden in het muziekprogramma.

Maar natuurlijk ook de kwaliteit van de presentatiemicrofoons is belangrijk. Met onze Sennheiser D6000 zendermicrofoons zorgen we voor een goede spraakverstaanbaarheid op het plein. Ons Adamson line-array speakersysteem zorgt voor een slimme spreiding van het geluid en de speaker delay-stacks (achter op het terrein) vullen het geluidsbeeld perfect in. Zodat overal de muziek en presentatie goed te horen is.

Klinkt als Klundert!

Plattegrond op schaal

We ondersteunen de organisatie met het maken van een plattegrond op schaal, waarin we het gehele evenement intekenen. Deze plattegrond vormt de basis voor o.a. techniek, crowdmanagement en het veiligheidsplan. Een onmisbaar document bij de vergunningsaanvraag en overleg met de diverse instanties.

Deze schaaltekeningen zijn volledig in 3D waardoor je samen met de organisatie ook op het plein kunt ‘kijken’ om een goede indruk te krijgen hoe alles eruit komt te zien. Bijv. de zichtlijnen, looproutes en natuurlijk onze techniek.